Categories:

Nu erbjuder jag guidningar till platser i och vid Vänern. Vill du komma ut och ta del av naturupplevelsen så kan du anlita mig så ordnar jag guidad tur bland natur- och kulturvärden. Exempel kan du få åka på havsörnsspaning, uppleva de artrika sandstränderna, vandra i de fantastiska naturskogarna, få se fyrmiljöerna och få sin historia berättad och hör hur torparna levde på de småskaliga skärgårdsjordbruken eller barnvänliga alternativ med bad och rekreation, exempelvis i en egen vik. Ditt intresse och önskemål styr vad som kan erbjudas. Du kan läsa mer genom att klicka på länken ”guidning” i menyn här ovanför.

Kontakta mig för bokning och förslag på tur info@vanervard.se eller ring på 070 – 622 16 93

Här står jag vid en gammal knotig tall som har mycket hög ålder som imponerar och fascinerar. I Vänern kan man njuta av lugnet och en fantastisk natur, året om.

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *