Categories:

Jag har efter en hel del skruvande fått iordning på min arbetsbåt och anpassat den för fiske. Jag kan nu erbjuda fiskeguidning på Vänern från och med 1.a mars!

Isarna har släppt och våren är på gång. Nu är det bra tid att fiska och bra fiske erbjuds på lax, öring och gädda. Jag har de senaste dagarna varit ute och provfiskat och har fångat en hel del fin fisk. Fisket är i regel bra med tydliga huggperioder, jag har haft tydliga ruscher vid 14:30-tiden de senaste dagarna då det hugger på flera spön samtidigt! Riktigt kul!

Passa på att boka en fiskeguidning för fiske efter lax/öring eller fet vårgädda. Skicka en förfrågan till mig på fiske(at)vanervard.se så bokar vi in en oförglömlig upplevelse på Vänerns vida vatten.

Här är jag ute och testar båten med all fiskeutrustning. Vackra fina vinterdagar med en värmande sol kan vara riktigt bra för fisket.

Här är jag ute och provfiskar nya båten. Vackra fina vinterdagar med en värmande sol kan vara riktigt bra för fisket nu när vi går in i mars månad.

Tags:

Comments are closed