Vänervård utför olika typer av sjötransporter av material eller personer. Arbetsbåten står på trailer och uppdrag kan utföras i andra sjöar än Vänern.

Vi kör ut byggmaterial till er sommarstuga eller bogsera ut en brygga m.m. Båten lastar som mest 1,1 ton och är väl intrimmad för uppgiften! Om du vill ha hjälp så kontakta mig i förväg för offert och förslag på lösningar. Exempelvis kan jag hämta upp byggmaterial vid bygghandeln och köra ut det i skärgården direkt utan onödiga omlastningar! För att jag ska åta mig uppdraget krävs fotografier på lastplatsen och beskrivning på dess tillgänglighet (från sjön, djup etc.) samt beskrivning av varor. I och och urlastning får kunden göra själv, jag transporterar.

Vi erbjuder även persontransporter och kan maximalt ta med 9 personer till destinationer i skärgården.  Är du intresserad av att bli utkörd och hämtad på en ö så kontakta oss så fixar vi det! Vi har även möjlighet att ta rullstolsburna eller barnvagnar ombord.

Om du vill få en guidning så går det att ordna, läs mer under fliken här ovan.

Jag har alla giltiga försäkringar och sjöbevis. Kontakta oss på info(at)vanervard.se eller ring på 070 – 622 16 93 för prisförslag.

Bogporten möjliggör enkel i- och urlastning

Ta barnvagnen (eller rullator etc.) med ut i skärgården. Inga problem med den fällbara bogporten!


Arbetsbåt

Modell : Pioner Multi III
Motor : Mercury 80 hk, 4-takt EFI
Utrustning : GPS, Ekolod, VHF, nödraketer, brandsläckare, räddningsstege, med mera.
Längd : 530 cm
Bredd : 215 cm
Djupgående : 30 cm
Bogport : Bredd 92 cm
Vikt med motor : 675 kg
Klassning : CE-märkt, Kategori C och D enligt Det Norske Veritas (DNV)
Lastförmåga : Maximalt 10 personer, eller 1122 kg