Categories:

Nu börjar äntligen fiskesäsongen dra igång. Hösten är här med fallande vattentemperaturer vilket får både öring, lax och gädda att närma sig ytan för att jaga fisk. Häromdagen var jag ute på min premiärtur för att kolla om jag fortfarande ”har det” i mig. Och fisket var, i förhållande till att vattentemperaturen fortfarande är relativt hög, bra med flera fina öringar, bland annat en över 60 cm som fick följa med hem och bli fina fiskfiléer. Dessutom verkade abborren riktigt i hugget och jag fick flera fina på 8-9 meters djup. Fisket blir i regel bara bättre och bättre nu framöver vilket känns oerhört lockande!

Vattentemperatur mellan 11,6-12,1 grader.

Vackert tecknad öring från Vänern som var över 60 cm.

Vackert tecknad öring från Vänern som var över 60 cm.

Tags:

Comments are closed