Categories:

Jobbar vidare vid kyrkoruinen. Det är i princip trädfällning varje dag. Fäller, kvistar av, kapar upp och drar ned till eldplatsen där jag slänger på. Det går sakta framåt, brukar ta 3-4 träd åt gången som jag bearbetar innan jag fäller nytt.

Jag är snart färdig med höstens projekt och det återstår några dagars jobb innan jag gör avslut. Tiden går fort! Jag vill göra så mycket mer men jag hinner inte…

Så det är väl säsongsavslutningen som närmar sig…det har varit en lång säsong med mycket jobb. Kul! Planeringen inför nästa år är i full gång och jag har några nya projekt som jag förhoppningsvis kan dra igång med nästa år.

Höstfärger sprakar i kvällssolen på Stenstaka.

Fiskvård vid Vänern. Min slåtterbalk slår lätt ned vass och mindre sly. Det låga vattenstånden är en klar fördel som man får passa på att utnyttja. Vanligtvis är det vatten här.

 

Tags:

Comments are closed