Fiske- och naturguidning i Vänerskärgården

Fiskeguidning

Välkommen med mig ut på Vänern för att fiska efter sjöns beryktat stora fiskar. Jag har fiskat hela mitt liv och har över åren fångat otal många stora fiskar på Vänern. Nu kan du följa med mig i jakten på din drömfisk! 

Du kan fiska efter abborre från en topputrustad båt och erfaren fiskeguide. Metoden är spinnfiske med olika typer av jigg. Fisket erbjuds i Lurö skärgård och under alla årstider. Fisket efter abborre är bra hela året med bäst på sensommar och höst då abborren samlar ihop sig och frossar i löjstimmen. En guidningar tar ca 4 timmar. Minst 4 bokade gäster och maximalt 6 gäster.

Skärgårdsguidning all inclusive

Genom mitt starka engagemang och mångåriga jobb i Vänerskärgården har jag en gedigen kunskap om Vänern som jag gärna vill dela med mig av. Att följa med ut på en guidning i skärgården ska vara en trygg och säker upplevelse som man bär med sig länge!

Guidningar erbjuds i Lurö skärgård och är för hela familjen. Turen går från bryggan ut i skärgården mellan kobbar och skär där vi förhoppningsvis får se olika fåglar som t.ex. havsörn. Utifrån dagens väder väljer vi en unik plats att gå iland och fika. Här kommer jag prata mer om de olika natur- och kulturvärden som är unika för Lurö skärgård. Flytvästar finns att låna. Guidningar tar ca 4 timmar. Minst 4 bokade gäster och maximalt 7 gäster.